Design a site like this with WordPress.com
Get started

Luulen, että kaikki alkoi L. M. Montgomeryn Pienestä Runotytöstä. Luettuani sen kahdeksanvuotiaana ryhdyin Emilian tapaan kirjoittamaan tarinoita ja väsäämään oodeja milloin millekin kohteelle (ehkäpä mieleenpainuvin oli “Oodi harmaan varastorakennuksen seinälle”). Ensimmäisen romaanini kirjoitin kuitenkin vasta valmistuttuani yliopistosta. Sen jälkeen olen kirjoittanut englanniksi useita lasten- ja nuorten romaaneja. Yksi niistä on Ofelian tarina, jonka käänsin myöhemmin suomeksi ja josta tuli ensimmäinen Ihan Oikea Kirjani.

Olen koulutukseltani filosofian maisteri. Vietin lapsuuteni ja nuoruuteni satakuntalaisessa Huittisten kaupungissa. Siellä, kaupungin ainoalla raitilla, marhasin innoissani kavereideni kanssa poikia kuikuillen. Nykyään asun Vantaalla ja muistelen lämmöllä teini-iän kikatusvuosiani. Onneksi on kirjoittaminen, jonka kautta voin jatkaa noiden vuosien elämistä.

Silloin kun en kirjoita näpertelen kaikenlaista helmitöistä saippuantekoon. Olen historiafriikki ja anglofiili, joten saatan myös olla jossain nurkassa lukemassa Englannin keskiajasta.